Mag het nog

jan 26, 2018 |

Mag ik u vandaag nog het beste voor 2018 wensen? Of ben ik te laat? Wensen uitsturen voor het nieuwe jaar, dat mag tot eind januari. Dat heeft m’n moeder me toch van kindsbeen af wijsgemaakt. Of is dat larie en apekool?

U dacht misschien dat WoordspraaK u dit jaar bij zijn wensen vergeten was. Toch niet. We hebben gewoon wat vertraging. Wel waar: na 10 jaar (inderdaad, al 10 jaar!) zijn mijn ideeën voor gedichten rond het thema ‘kerst en nieuwjaar’ zo goed als uitgeput. Elk thema is ongeveer aan bod geweest, en elke nieuwe insteek lijkt voor mij al snel op een van de al bestaande thema’s. Daarom gooi ik het dit jaar, met wat vertraging, over een net iets andere boeg.

Tot slot is die vertraging er met rede. De wensen van WoordspraaK zijn dit jaar een kleine avant-première van de live muziekvoorstelling van mijn dochter vanavond in de muziekschool. Een maand op voorhand een online avant-première geven, lag wat moeilijk. De familie van de leerlingen mocht dit jaar mee creatief zijn rond een zelfgekozen thema. Mijn dochter’s thema is ‘water’. Genoeg getalmd, voor een momentje genieten, klik op onze wensen.

Prettig weekend en het beste voor 2018!

An Kestens

WoordspraaK

 

Opgelet! Een muziekvoorstelling kan niet zonder geluid. Kan dat geluid voor u nu even niet, dan wacht u het best op een geschikter moment, want anders mist u het belangrijkste element en de totaalervaring van het gebeuren.

Piano: Hanne

Tekst en beeld: An Kestens

Muziekstuk:  bewerkte versie van een compositie van William Gillock

Posted in: Geen categorie

Comments are closed.