Op zoek naar een copywriter?

dec 13, 2015 | | Sticky post

Op zoek naar een pen die schrijft wat u wilt zeggen en wat uw klanten willen horen?

Een professionele copywriter doet dat in een handomdraai.

Offline copywriter

Een vlotte tekst voor uw interne bedrijfsmagazine. Een boeiend interview met uw CEO in het klantenmagazine. Een zakelijke tekst voor uw jaarverslag. Het kan allemaal. Hebt u liever nuttige en to the point informatie voor white papers, brochures en leaflets? Of een tekst die spreekt voor uw direct mailings? Overtuigend, maar niet agressief. Overtuigd, maar niet verwaand. Moet die tone of voice toch nog een tikkeltje anders? Warmer, meer zakelijk of toch wat pittiger. Ik schrijf volgens de toon van uw bedrijf, zodat uw werknemers en uw klanten uw bedrijf herkennen en er zich thuisvoelen.

Online copywriter

Uw website wordt door uw (potentiƫle) klanten niet gelezen. Ze wordt gescand. Websitebezoekers klikken van link naar link. Zo bent u voor u het goed en wel beseft, weggeklikt. Soms in nog geen twee seconden. Au.

Idem met uw e-nieuwsbrief. Daar maakt u het verschil met de titel. Klik. Of delete? Maak mensen nieuwsgierig. Doe ze heel even de wenkbrauwen fronsen. Verbaas. Dat helpt. Kiest u voor doorklikken in plaats van wegklikken. Dan moet u op het web kort, bondig en gevat zijn. Daar zorg ik voor. Zonder dralen.

Zin in een degelijke professionele tekst? Offline of online? WoordspraaK schrijft die met plezier. Stuur me uw vraag. Ik bel u terug.

Posted in: Geen categorie

Comments are closed.